Розмістити подію →
‹ 
 ›
Сьогодні 5 травня 2024 року
Мій дім Україна
Інформаційний портал про суспільні та культурні події в Україні

Чорні джинси — ідеальна основа для багатьох образів. Подивіться, як їх носити!

 
Чорні джинси — ідеальна основа для багатьох образів. Подивіться, як їх носити!

Джинси — улюблений елемент гардероба протягом будь-якої пори року та етапу життя. Кожна жінка для себе обирає улюблений колір, фасон чи оздоблення. Однак ми переконані, що найпростішим варіантом для створення стильного образу, є класичні джинси чорні — вони нейтральні й пасують майже до всього. Достатньо трошки натхнення, щоб мати неймовірно елегантний вигляд. Не вірите? Тоді читайте далі! Ми пропонуємо вам кілька надзвичайно універсальних образів, для яких знадобляться лише ті речі, які є у вашому гардеробі.

З білою футболкою та чорною курткою зі штучної шкіри

Дуже класний вигляд мають джинси чорні у поєднання з великою чорною байкерською курткою оверсайз зі штучної шкіри. Рекомендуємо поєднати цей одяг зі зручною білою футболкою та чорними татовими кросівками на масивній підошві. Доповніть образ мінісумкою, сонцезахисними окулярами та ланцюжками. Так просто, але так стильно. Взимку між курткою та футболкою вдягніть теплий однотонний светр, щоб додати іще один гар і не змерзнути.

З коричневим одягом

Правила створюють, щоб їх порушувати. Несподіване поєднання — комбінація чорного і коричневого. Вдягайте джинси чорні з одягом коричневих відтінків, щоб створити несподівано модний лук. По-перше, таке поєднання створює дивовижно розкішний вигляд. А якщо до нього додати прикраси золотого кольору, то це точно буде вигляд та відчуття “на мільйон”.

Зі спортивним світшотом

Вдягніть під джинси чорні скінні спортивний світшот для більшого розслабленого вигляду. Вибирайте світшот нейтральних відтінків: сірого або бежевого. Грайте з пропорціями: комбінуйте обтислий полувер з широкими джинсами чорними з високою талією, або ж светр оверсайз носіть з обтислими джинсами. Ключ до успіху такого образу — стильні аксесуари. Оберіть щось ненавʼязливе, простий ланцюжок та тоненький браслет. Завершіть лук білими кросівками та сумкою-шопером. Якщо ж виникне бажання вразити, тоді додайте виразні сережки й туфлі на підборах. І джинси чорні зроблять практично кожен світшот стильним, тому немає потреби купувати новий.

Чорні та білі смуги

Смугаста футболка — це ідеальний базовий предмет для поєднання з джинсами чорними. Цей вишуканий (але невимушений) образ дуже легко завершити поверх курткою, кардиганом або піджаком білого чи чорного кольору. Додайте аксесуари в нейтральних тонах, щоб не відвертати увагу від улюблених смужок. Або додайте трохи французького шарму та додайте яскраву червону помаду для елегантного завершення.

Створіть чуттєвий, вишуканий вигляд з маленькими, витонченими підборами та мінісумочкою. Це ідеальна формула для образу на вечірку, в якому джинси чорні мають вирішальне значення.

Анімалістичний принт і прості чорні джинси

Спробуйте поєднати джинси чорні та верх з анімалістичним принтом, особливо з леопардовим візерунком. Блуза з леопардовим принтом ідеально пасує до чорних обтислих джинсів з високою талією. Обовʼязково додайте широкий ремінь зі штучної шкіри й туфлі-човники. Образ не варто перенасичувати зайвими деталями. Дозвольте анімалістичному візерунку бути в центрі уваги. Особливість такого вигляду в тому, що він чудово підходить як для розкішного вечірнього виходу в місто, так і для шопінгу.

Як бачите, чорні джинси — справді універсальна річ, яка дозволяє створювати різноманітні стильні та привабливі образи на будь-який смак і випадок. Якщо не боятися експериментувати, то чорні джинси гарантовано стануть вашою модною запорукою на всі випадки життя.




вгору